1
OpsinoxDWPLPK.JPG

Kies voor een schouwrenovatie bij Opsinox

De schouw is een essentieel onderdeel van je woning, maar door weersinvloeden, vuilophoping en slijtage kan deze na verloop van tijd problemen kennen. Een schouwrenovatie herstelt dan zowel de functionaliteit als de veiligheid van je woning.

Waarom een schouwrenovatie een slimme keuze is

Een beschadigde schouw kan leiden tot rookterugslag, slechte ventilatie, vochtproblemen en zelfs het vrijkomen van schadelijke gassen zoals koolmonoxide. Dit brengt risico’s met zich mee voor je gezondheid en verhoogt je verwarmingskosten. Een schouwrenovatie bij Opsinox zorgt dan terug voor een veilige en efficiënte werking van je verwarmingssysteem.

Een schouwrenovatie van OpsiReno is een duurzame oplossing

Bij Opsinox bieden we flexibele en duurzame schouwrenovaties voor zowel woningen als appartementsgebouwen. Onze OpsiReno-systemen verbeteren de rookafvoer en energie-efficiëntie, zonder dat het uiterlijk van je woning verandert. Met hoogwaardige materialen die corrosiebestendig zijn, is een milieuvriendelijke en duurzame oplossing verzekerd.

Reken op onze expertise voor schouwrenovaties

Met meer dan 50 jaar ervaring in HVAC- en schouwsystemen biedt Opsinox vlotte schouwrenovaties met minimale hinder. We plaatsen een nieuw rookkanaal voor optimale rookgasafvoer en zorgen voor een efficiënt en duurzaam resultaat. Interesse? Ons team staat klaar om je te adviseren en je te begeleiden in je keuze voor een schouwrenovatie. Kies voor een renovatieschouw bij Opsinox en ontdek de vele voordelen van een renovatie van de schouw.

Des questions sur nos produits ?

Contactez-nous